Impresszum

Tisztelt Felhasználó!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. World Wide Web oldalaira történő látogatásával egyidejűleg Ön elfogadja a következő feltételeket, melyek böngészésének teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve irányadóak:

Impresszum

Szerkesztőség

Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft.

1113 Budapest, Nagyszőlős u. 11-15.

Postacím: 1519 Budapest Pf: 479

Szolgáltatásainkkal (biztosítás) kapcsolatban ide írhat:
kapcsolat@biztositas.hu

Együttműködéssel, marketinggel kapcsolatos ügyekben kérem ide írjon:
marketing@biztositas.hu

Telefon: +36 70 700 2000

Fax: +36 1 700 1818

Oldalunkról

A biztosítási piacon évről évre új biztosítók, újabb és újabb biztosítási termékek jelennek meg. Az ajánlatok, még azonos módozatok esetében is jelentős különbségeket tartalmaznak. Egy biztosítás megkötésekor általában csak sodródunk az eseményekkel, de soha sem mi irányítunk.

Ügyfélszolgálatokon vagy szemben a biztosító képviselőjével megpróbálunk jól dönteni, de választásunkhoz - néhány kivételtől eltekintve - kevés segítséget kapunk. A díjfizetési, kárrendezési nehézségek, pedig kikerülhetetlennek látszanak.

Ezen az oldalon megpróbálunk segíteni mindezen problémákon, és mint független online biztosítási alkusz, a lakosság részére nyújtunk szakmai segítséget.

Oldalunkon a magyarországi biztosítóintézetek által kínált termékek egyszerű, mégis korrekt összehasonlítást teszünk közzé. Dinamikus értékelő rendszerünknek köszönhetően mindenkinek testre szabott, elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatású biztosításokat ajánlunk.

Szakmai segítségünk nem csak a szerződések fedezeti tartamára, de a biztosítók által nyújtott egyéb szolgáltatások összehasonlítására is kiterjed. Mivel a szerződések megkötésénél minden fontos szempontra és tényre felhívjuk figyelmét, segítségünkkel megelőzheti a kárrendezési eljárásokban legtöbbször felmerülő problémákat.

Oldalunkon, a kiválasztott biztosítási szerződést online módon megkötheti! Kapcsolódó online szolgáltatásainkkal - pl.: változás és kárbejelentés, dokumentumigénylés, engedményezés, kár- és általános tanácsadás, egyéb ügyintézés - pedig, a szerződéskötést követően is rendelkezésére állunk.

A megkötött szerződéseket és a vonatkozó biztosítási feltételeket, online ügyfélszolgálat segítségével felhasználónként nyilvántartjuk.

Szolgáltatásainkat és az oldalunkon elérhető biztosítási termékek körét folyamatosan bővítjük és örömmel fogadunk minden javaslatot, észrevételt portálunkkal kapcsolatban.

Üdvözlettel,
A Biztositas.hu csapata
Szolgáltatásaink díjmentesek.

Szerzői joggal és az oldal használatával kapcsolatos feltételek

1. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. World Wide Web oldalainak tartalma, valamint az oldalon megvalósuló - a biztosítóintézetek által kínált termékek összehasonlításának online környezetben történő, ügyfél preferációt követő, testre szabott értékelésének és bemutatásának ? módja és módszere, szerzői jogvédelem alá esik. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos, annak részben vagy egészben való tárolása, felhasználása, illetve bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

2. Tilos a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalak tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

3. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. ugyanakkor hozzájárul a weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. A weboldalak tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

4. Sajtóból származó, nyilvánossá tett információk és ilyen jellegű más dokumentumok nyilvános felhasználása akkor engedélyezett, ha a forrást egyértelműen megjelölték.

5. A minél egyszerűbb elérhetőség érdekében a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. weboldalai tartalmazhatnak olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az Ön felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.

6. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. nem vállal felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért. Valamely külső weboldalra utaló hivatkozás nem jelenti automatikusan azt, hogy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. támogatja az oldalt

7. A Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalaira való látogatásával Ön vállalja, hogy a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. szerverére Ön által bármilyen módon felvitt tartalom nem tartalmaz szándékosan hibás adatokat, nyilvános közlésre alkalmatlan, valamint harmadik személyek jogait sértő, illetve önmagában bűncselekményt megvalósító részeket, továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy a tartalom elküldése előtt eltávolítsa a vírusokat, vagy más, a szerver rongálására alkalmas elemeket.

8. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft-nek a felhasználók által weboldalaira küldött tartalomért fennálló felelősségére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Amennyiben a felhasználó által a Biztosítás.HU Kft. weboldalaira felvitt tartalom, illetve annak nyilvánosságra hozatala harmadik személy jogait, vagy jogos érdekeit sérti, a jogsértő tartalmat elhelyező személyt kártalanítási kötelezettség terheli, ha harmadik személy a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. ellen a felvitt tartalom miatt eljárást indít, vagy egyébként vele szemben igényt érvényesít és a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. a jogsértés miatt helytállni köteles. A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. bármikor jogosult a felhasználók által felvitt tartalmat weboldalairól eltávolítani. Ez alól csak a online ügyfélszolgálaton elhelyezett adatok kivételek, melyek megőrzése természetesen a Biztosítás.HU Kft. Kötelezettsége.

9. "Biztosítás.hu - a biztosítások kiindulópontja" szöveg a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. bejegyzett védjegye, annak kizárólagos használati joga a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft-t illeti meg. A weboldalakhoz való hozzáférési lehetőség előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül önmagában nem tekinthető az oldalakon megjelenő, akár a Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft., akár harmadik személyek tulajdonában álló védjegyekre vonatkozó licencjog megadásának vagy a használatra vonatkozó egyéb hozzájárulásnak.

A Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. felügyeleti szerve: Magyar Nemzeti Bank (1054 Budapest, Szabadság tér 9.)

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat letöltése »

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat letöltése »

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató »

A Biztosítás.hu adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem@biztositas.hu

Marketing nyilatkozat

Marketing nyilatkozat »

Biztosítás.HU aktuális partnerei

Biztosítás.HU aktuális partnereinek megtekintése »

Szolgáltatásainkkal (bank és biztosítás)kapcsolatban ide írhat:
kapcsolat@biztositas.hu

Együttműködéssel, marketinggel kapcsolatos ügyekben kérem ide írjon:
marketing@biztositas.hu

Copyright Biztosítás.HU Biztosítási Alkusz Kft. 2003-2020 Minden jog fenntartva.

Vissza a lap tetejére
FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Utolsó frissítés dátuma: