Kötelező biztosítóváltás 2020

Mától elérhetőek a biztositas.hu -n a biztosítók 2020-ra meghirdetett tarifái. Az év végi biztosítóváltási kampányban még mindig, mintegy 1,2 millió kötelező biztosítás szerződés érintett. Ők azok az ügyfelek, aki az autójukat még 2010 előtt vásárolták.

2019.11.03

Minden ilyen ügyfélnek érdemes lehet most ellenőrizni a biztosítók ajánlatait, mert minden jel arra mutat, hogy biztosítási díjak tovább emelkednek majd 2020-ban is.

De nem mindegy, hogy csak „tétlenül” elfogadjuk a mostani biztosítónk szerződésmegújítási  ajánlatát vagy pedig ellenőrizzük is azt a piacon elérhető többi ajánlathoz képest. Ha körültekintőek vagyunk és megnézzük a többi biztosító ajánlatát is, nagy valószínűséggel nem kell akkora áremelkedést elszenvednünk, sőt jó esetben még többet sem kell fizetnünk mint idén.

A jelenlegi szerződés felmondására legkésőbb december elseje éjfélig van lehetőség, az új biztosítás kiválasztásának határideje pedig december 31.

A biztositas.hu ebben a kampányban is teljes körű kiszolgálást és árgaranciát vállal a portálunkon biztosítóváltást kezdeményező ügyfeleknek.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.