Mol-Biztosítás.hu kedvezménykártya információ

SPECIÁLIS AKCIÓ A MOL TÖLTŐÁLLOMÁSOKON

A "Vigyen fényt az éjszakába a MOL-lal!" akció keretein belül kedvezményes VARTA termékek megvásárlását kínáljuk fel vásárlóink részére.

2012.08.31

2012. július 16. és november 04. között bármely MOL- töltőállomáson történő tankolás, illetve tetszőleges termék vagy szolgáltatás vásárlása esetén
minden vásárló, minden elköltött bruttó 2 000 forint után 1-1 db matricát kap.

A vásárló
5, vagy 20 db matrica összegyűjtése esetén az akció beváltási időszaka alatt kedvezményes áron vásárolhat az akcióban szereplő VARTA elemlámpák és kiegészítő termékek közül.

Az akciós VARTA termékek árát a vásárló készpénzzel, bankkártyával, MOL Törzsvásárlói Kártyával, Multipont Kártyával, valamint a MOL Nyrt. által kibocsátott üzemanyagkártyák bármelyikével kiegyenlítheti, amennyiben üzemanyagkártyája beállításai engedélyezik a shop termékek vásárlását.

Matricagyűjtés: 2012. július 16. - november 4. Matricabeváltás: 2012. július 23. - november 4.

Az akcióról részletes információ érhető el a hivatalos játékszabályzatban, mely megtekinthető az akcióban részt vevő töltőállomásokon, valamint a www.mol.hu/varta weboldalon.

MOL-Biztosítás.hu Green kártya információ

Augusztus és szeptember hónapban a Biztosítás.hu – MOL Green kártya kedvezményszintje 7,1 Ft/l

A kártya egész évben kedvezményes tankolást biztosít, az engedmény mértéke pedig minden hónapban a azt megelőző 3 hónap fogyasztása alapján kerül meghatározásra, így minél többen használjuk, annál magasabb engedménnyel tankolhatunk.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.