Utasbiztosítás jótékonysági akció
Egy utazás - Öt úti cél | Akció lezárult!
Köszönjük szavazataikat!

A Biztosítás.hu 2021-es akciójában Önök dönthették el, hogy az alábbi 5 nonprofit szervezet közül melyiket, mekkora összeggel támogassuk karácsonykor.

Utasbiztosítás

Lezárult utasbiztosítás akciónk. Köszönjük szavazataikat!

A Biztosítás.hu 2021-es utasbiztosítási akciójában, karácsonykor 2 millió forint adományt osztottunk szét az alábbi öt nonprofit szervezet között a beérkezett szavazatok arányában. A szavazás december 20-án éjfélkor lezárult. Köszönjük minden kedves ügyfelünknek, hogy szavazatával hozzájárult az alábbi szervezetek támogatásához!

A szavazás végeredményét alább láthatja a szervezetek neve mellett!

REGŐCZI ISTVÁN ALAPÍTVÁNY - 16,7%

A Regőczi István Alapítványt Áder János köztársasági elnök hozta létre azzal a céllal, hogy gondoskodjon azokról a gyerekekről, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket.
regoczialapitvany.hu

BETHESDA KÓRHÁZ ALAPÍTVÁNY - 36,7%

Az alapítvány legfontosabb célkitűzése, hogy anyagi források felkutatásával, összegyűjtésével, akciók szervezésével támogassa a Bethesda Gyermekkórházban folyó gyógyító munkát, az orvosi műszerek beszerzését.
bka.hu

10 Millió Fa Alapítvány - 13,4%

Az alapítvány széles társadalmi bázist és kapcsolatrendszert kiépítve akar tízmillió új fát ültetni Magyarországon, s egyben fórumot teremteni a klíma- és biodiverzitás-válság idején szükséges teendők megvitatásához.
10milliofa.hu

Noé Állatotthon Alapítvány - 13,6%

Budapest legnagyobb állatotthonaként bajba jutott, balesetet szenvedett állatok mentésével foglalkoznak. Csaknem 8 hektáros állatmenhelyük közel ezer állat átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.
noeallatotthon.hu

Bátor Tábor Alapítvány - 19,6%

A Bátor Tábor sorsfordító élményeket nyújt a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjainknak, illetve azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket. Erőt és bátorságot adnak a játékon és a közös élményeken keresztül a nehéz helyzetekben.
batortabor.org/hu/

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 09.