Újabb banki termékekkel bővült a Biztosítás.HU palettája

Újabb banki termékeket vezetett be a Biztosítás.HU pénzügyi szolgáltatásainak bővítése, és ügyfeleinek minél magasabb elégedettsége érdekében.

2019.06.04

Ahogy az már megszokott, ezen termékek esetében is sokféle különböző konstrukció közül lehet választani több, mint 30-féle bank kínálatából. Kalkulátoraink egyszerű, gyors és kényelmes összehasonlítást és vásárlást tesznek lehetővé, míg szöveges tájékoztatóink választ adnak a banki termékekkel kapcsolatos fontos kérdésekre, segítséget nyújtanak eligazodni a pénzügyek nem mindig egyszerű világában.

Milyen termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére?

Lakáshitel - Tudjon meg mindent a lakáshitelekről, az ingatlan fedezetről, a kedvező támogatási rendszerekről, előtakarékosságról, és igényelje az összehasonlítást követően az Ön számára megfelelő hitel konstrukciót!

Személyi kölcsön - Számos bank ajánlata közül választhat itt egy helyen. Emellett hitel kisokosunkkal, valamint egyéb szöveges segédleteinkkel könnyebben is boldogulhat a hitelfelvétel során, megismerheti lehetőségeit.

Bankszámla - váltás, nyitás, diák számla. Termékek, összehasonlítás, hasznos információk a kamatokról, kondíciókról. Kalkulátorunk segítségével Ön egyszerűen és kényelmesen találhatja meg az Ön számára kedvező konstrukciót.

Céges bankszámla

  • a vállalkozások életében nemcsak hogy kötelező, de a mindennapi ügymenetet nagyban megkönnyítő eszköz a vállalati számla. Persze nem mindegy, mennyiért. Keresse meg kalkulátorunk segítségével az Ön számára megfelelő bankot, terméket.

Lekötött betét

  • dolgozzon Ön helyett a pénze! Válasszon az együttműködő banki partnereink betéti konstrukciói közül és igényelje az Ön számára megfelelő terméket.

Lakástakarék

  • lakás célú előtakarékosságra válassza ki az Ön élethelyzetének megfelelő terméket. Olvassa el szöveges tájékoztatóinkat a konstrukciókról.

Hitelkiváltás

  • adósságrendezés, jelzálog, vagy jövedelem alapú termékek. Tegye rendbe pénzügyeit, válassza ki kalkulátorunk segítségével az Ön számára megfelelő konstrukciót.

Hitelkártya

  • válasszon több, mint 30 bank ajánlatából!
Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.