Lakáshitel
Lakáshitel
Hasonlítsa össze számos bank
lakáshiteleit és válasszon!

Kényelmes, egyszerű és gyors hiteligénylés

Mire figyeljünk?

Míg egyes hitelekhez kapcsolódó lehetőségeket és tájékoztatásokat magunknak kell megkeresnünk és feltárnunk egy kölcsön keresése közben - melyeket a független banki összehasonlító portálokon jó eséllyel azért megtalálunk – addig a bankok maguk kínálják (hirdetik) az olyan kedvezményeiket, a kölcsön konstrukciók mellé ajánlott akcióikat, melynek pénzügyi haszna nem egyértelmű az ügyfelek számára.

Vegyünk sorra néhány ilyen példát!

Lakáshitel

Lakáshitelek összehasonlítása,
új és használt lakásra

Kalkulátor

Lakáshitelek kamatkedvezményei

Előfordul, hogy a bankok egy bizonyos időtartamra kedvezményeket hirdetnek az egyes jelzálog termékeikhez kapcsolódóan. Az akció feltételeként olyan dolgokat kérnek ügyfeleiktől, melyekkel elérhetik a hirdetett kedvezményszintet. Feltételként szabhatják meg például a munkabér odautalását, vagy néhány csoportos átutalási megbízás megtételét, aktív bankkártya-, bankszámla-használatot, megtakarítások elhelyezését az adott banknál, biztosítás kötését. A bank így a hűséget jutalmazza az akciós kamattal.

A hiteligénylés kezdeti díjainak csökkentése

A bankok tisztában vannak azzal, hogy mire eljutunk a hitel felvételének tényleges időpontjáig, addigra számolnunk kell azzal, hogy bizony kiürül a zsebünk, és így előszeretettel választjuk azon pénzintézeteket, melyek ilyen kedvezményekkel kínálnak meg minket. Ez számunkra nyilván segítség, hiszen szívesebben veszünk az új ingatlan unkba ülőgarnitúrát, minthogy a hitelfelvételre költsünk. Ebben az esetben is érdemes azonban megnézni az adott konstrukcióhoz meghirdetett THM-et, ez a mutató ugyanis tartalmazza az egyéb költségeket is, elkerülendő, hogy bújtatott költség formájában az igényléskor adott kedvezményeket is kifizessük a későbbiek folyamán.

Ajándékok, kuponok

Számos bank próbálkozik meglevő ügyfeleit megtartani és újakat szerezni a legkülönbözőbb ajándékokkal, kuponokkal, vásárlási utalványokkal. Ezek nagyon vonzóak lehetnek számunkra, de ne hagyjuk magunkat eltéríteni az eredeti célunktól, ami nem más, mint a lehető legkedvezőbb feltételekkel igényelni a lakáshitelt. Ilyenkor is érdemes független szakember - portál - segítségét kérni és így megfejteni a pénzintézetek üzeneteit, termékeit.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: