Banki hírek

Rendszeresen frissülő banki hírekkel várjuk honlapunk látogatóit. Értesüljön első kézből a fontosabb bank szakmai eseményekről, jogszabályi változásokról, trendekről, érdekességekről!

A babaváró hitel rendkívül vonzó feltételei arra ösztökélhetik a családokat, hogy felvegyék a hitelt abban bízva, hogy a gyerekek érkezésével akár meg is szabadulhatnak a teljes összegtől - a babaváró hitel részleteinek ebben a cikkben olvashatunk utána. Majd ha ez mégsem sikerül - mert nem születnek meg a tervezett gyerekek - akár komoly gondot is okozhat a hitel visszafizetése.

Tovább

A hitelkiváltás rendkívül kedvező lehet, hiszen egyszerű eljárásrend mellett jobbra, megfelelőre cserélhetjük meglévő hitelünket. Nem árt azonban a döntés előtt utána nézni és kiszámolni, hogy tényleg jól járunk-e. Könnyen lehet, hogy a valóságban időt és pénzt is spóroltunk volna azzal, ha nem nyúlunk a hitelszerződéshez.

Tovább

Pénzügyi szakértők gyűjtötték össze azt a dokumentumlistát, amely mindenképp szükséges, ha lakáshitelt akarunk felvenni. Érdemes előre beszerezni, amit lehet: órákat spórolhatunk így.

Tovább

Ismerd meg a szempontokat! A Bank360.hu összegyűjtötte azokat a szempontokat, amelyeket neked sem árt ismerned személyi kölcsön igénylése előtt.

Tovább

A babaváró hitelt 2019 júliusától 2022 decemberének végéig lehet felvenni, vagyis átmeneti támogatásként jelenik meg a családtámogatási rendszerben. Mivel szabad felhasználású, bármire költhető, nem is kell annak szorosan a családhoz kötődnie. Ugyanakkor akár hitelkiváltásra is használható, és a babaváró 75 százaléka akár önerőnek is bepörgethető egy lakáshitel mellé.

Tovább

Vajon csökkenthetjük a kölcsönünk díját, ha vállaljuk, hogy a hitelező banknál kötünk kötelező biztosítást és cascot is? Ennek járt utána a Bank360 legfrissebb elemzésében.

Tovább

Alig foglalkozunk vele, pedig tízezreket spórolhatunk évente egy jól megválasztott bankszámlával. Utánajártunk, hogy milyen lehetőségeink vannak 2019. őszén, ha számlacsomagot váltanánk.

Tovább

Használd ki a hitelkártyák pénzvisszatérítési akcióját!

Tovább

Így vehetsz fel percek alatt kölcsönt Hirtelen ütött be a baj, de a biztosító nem fizet? Megnéztük, hogyan tudsz a leggyorsabban pénzhez jutni, ha átmeneti segítségre van szükséged!

Tovább

Sok családnak hatalmas segítség a CSOK és a mellé felvehető hitel, de ha igényeljük a 10 millió forintos kölcsönt is az állami támogatás mellé, érdemes átgondolni, hogy milyen kiadásokkal jár a hitel felvétele.

Tovább
Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.