Banki hírek

Rendszeresen frissülő banki hírekkel várjuk honlapunk látogatóit. Értesüljön első kézből a fontosabb bank szakmai eseményekről, jogszabályi változásokról, trendekről, érdekességekről!

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szinten biztosítjuk az autónkat a károkkal szemben. Sokaknak azonban nem fér bele az akár évi több százezer forintos casco-biztosítás. Ugyanakkor van olyan finanszírozási forma, ahol kötelező. Vajon az autóhitel is ilyen?

Tovább

Nem egyszerű feladat a céljainknak leginkább megfelelő kölcsön felkutatása. Megannyi buktató van, de egyik sem olyan, amely ne lenne elkerülhető egy kis odafigyeléssel. Ráadásul a jól megalapozott hitelválasztás százezreket, de akár milliókat is érhet. Összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb hibát, amelyeket könnyedén elkerülhetünk.

Tovább

A hitelfelvétel, főleg, ha jelzáloghitelről van szó, egyáltalán nem egyszerű folyamat. Nagy odafigyelést igényel, hiszen könnyű elveszni a részletekben. A Ban360 5 fontos tanácsot gyűjtött össze, ami egyszerűbbé teheti a dolgunk.

Tovább

Itt a nyár, ekkor pedig rendszeresen megsokasodnak a ház körüli és a kertet érintő munkák. A felújítások, új bútorok sokba kerülhetnek, a kiadásokat pedig sokan rendezik egy hitel segítségével. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hitelt veszünk fel, hiszen jelentős különbségek vannak az ajánlatok között. Megnéztük, mihez nyúlhatunk a nyári hónapokban, ha nem akarunk rosszul járni.

Tovább

Van úgy, hogy az ember elszámolja magát, és nagyobb hitelt vállal be, mint amekkorát hosszú távon fizetni tud. Ennek vannak igen komoly kockázatai is, de szerencsére van lehetőség arra, hogy csökkentsük a kiadásokat.

Tovább

Óriási népszerűségnek örvendenek az alacsony kamatok és az egyszerű igényelhetőség miatt a személyi kölcsönök. De vajon mit tehetünk, ha hirtelen nem tudjuk fizetni a törlesztőrészletet? Áprilisban is úgy vitték a személyi kölcsönöket, mint a cukrot, a jegybank statisztikái szerint. Közel 49 milliárd forint értékben vettünk fel ilyen típusú hiteleket, és a lendület nyáron sem fog megtorpanni a Bank360 szakértői szerint.

Tovább

Míg a kgfb-nél már bevett szokás, hogy az autósok összehasonlítják a biztosítók árait, addig ugyanez a sokat spóroló szokás más pénzügyi termékeknél nem alakult még ki itthon. Pedig egy kalkulátor százezreket is spórolhat. Mindössze néhány perc ráfordításával akár több százezer forintot is spórolhatunk. Erre képesek ma a hitelkalkulátorok, amelyek segítenek megtalálni a céljainkhoz és lehetőségeinkhez leginkább illő kölcsönöket.

Tovább

Ha több hitelt vettünk fel, mint amennyibe az autó került, érdemes átgondolni, hogy a fennmaradó összeget akár költhetjük a biztosításra is.

Tovább

Bár magánszemélyeknél leginkább a készpénz az úr, ha autóvásárlásról vagy cseréről van szó, megannyi más - gyakran kedvezőbb - lehetőség is elérhető, hogy miénk legyen a kiszemelt járgány. A Bank360 pénzügyi specialistái három alternatívát vettek górcső alá.

Tovább

Újabb banki termékeket vezetett be a Biztosítás.HU pénzügyi szolgáltatásainak bővítése, és ügyfeleinek minél magasabb elégedettsége érdekében.

Tovább
Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.