Biztosítási hírek

Rendszeresen frissülő biztosítási hírekkel várjuk honlapunk látogatóit. Értesüljön első kézből a fontosabb biztosítás szakmai eseményekről, jogszabályi változásokról, trendekről, érdekességekről!

Budapest, 2006. június 6. (FigyelőNet) - A magyarok mindössze 35 százaléka köt utasbiztosítást, mielőtt külföldre menne, pedig a teljes körű biztonságért kért napi 300-500 forint nem túl sok ? vélték a hazai biztosítók képviselői a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdai sajtótájékoztatóján. Felhívták a figyelmet arra is, hogy az ingyenes egészségbiztosítási kártyával az EU-tagországokban csak korlátozott szolgáltatások járnak, és a bankkártyás biztosítások is rejthetnek kockázatot

Tovább

A MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) 2008. július 24-i rendkívüli közgyűlésén a tagok többsége szavazással elutasította, hogy tagdíj-kiegészítés, pótbefizetés teljesítésével rendezzék az egyesület helyzetét, szüntessék meg annak tartalék- és tőkehiányát és hárítsák el a tagok közvetlen kárfelelősségének lehetőségét, ha a MÁV ÁBE eszközei elfogynak.

Tovább
Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.