CASCO Biztosítás
CASCO Biztosítás
Válasszon CASCO-t nálunk!

Összehasonlítással és termékértékeléssel is segítünk!

DÍJSZÁMÍTÁS
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
CASCO kalkulátor - CASCO biztosítás díjszámítás

Amit a CASCO biztosításról tudni érdemes

CASCO kalkulátor

Válasszon nálunk, összehasonlítással és termékértékeléssel is segítünk!

Díjszámítás

A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat megtérítse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár saját hibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és baleset-biztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is. A gépjárművekben viszonylag gyakran keletkezik kár, és ezek a károk nagy összegűek is lehetnek, így a nagy kockázat miatt a CASCO nem olcsó biztosítási forma. Új autókra ennek ellenére feltétlenül érdemes megkötni (különösen akkor, ha az autót hitelre vettük), de pár éves használt autóra is találhatunk igényeinknek még megfelelő, de határozottan olcsóbb szerződést.

Casco biztosítás kalkulátor

Válassza ki nálunk
CASCO biztosítását!

Tovább

A CASCO szerződések díját két tényező határozza meg alapvetően: az egyik az autó új értéke, a másik a választott önrészesedés. Az önrészesedés mértékét a szerződés egyértelműen tartalmazza, egyrészt egy konkrét összeg (pl. 100.000 Ft), másrészt százalékos formában (pl. 10%). A kettő közül a nagyobbik érték az, amit a biztosító a kártérítés összegéből le fog vonni, tehát ezt nekünk kell zsebből állnunk. Értelemszerűen a biztosítás díját az önrész emelésével tehetjük kedvezőbbé, ez azonban alapos megfontolást igényel.

Mi számít új és mi használt autónak?

Az oldalunkon az az autó számít újnak, amely 0 km-es, az autót a kereskedésből még nem hozták ki és amelynek Ön lesz az első tulajdonosa. Minden egyéb esetben az autót már használtként kell biztosítani.

A szemle - casco kötés előtt

A használt autókra kötött CASCO esetében a biztosítók érthetően ragaszkodnak ahhoz, hogy a szerződéskötéskor szakértőjük megszemlézze az autó állapotát, ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy online kössünk szerződést, mivel rendszerünk a szemle megszervezésében is értékes segítséget nyújt. A szemle az Ön számára többletköltséget nem jelent és a legtöbb biztosító esetében a szakértő Önt otthonában keresi fel. Így Önnek ezzel sem kell fáradnia.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: