CASCO BIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR
CASCO kalkuláció új és használt autóra

Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatait egyszerűen!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Generali Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe (Mondial Assistance)
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt..
UNIQA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Cherrisk by UNIQA
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Vegyünk-e CASCO-t a márkakereskedésben?

Autó vásárlásakor a szalonban több dolgot is szeretnének elintézni helyettünk, így a hitelszerződéshez feltétlenül szükséges, de egyébként is ajánlott CASCO biztosítás megkötése is. Kérdés, hogy jó-e ez nekünk?

Casco biztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze és válassza ki nálunk CASCO biztosítását!

Díjszámítás »

Olyan szempontból biztos jó, hogy kényelmes, mert az ilyenkor felmerülő sok-sok elintéznivaló közül legalább ennek a terhe lekerül a vállunkról, de anyagilag nem feltétlenül járunk jól. A márkakereskedésekben jellemzően csak az adott kereskedéssel szerződött biztosítók ajánlatai közül választhatunk, amelyek között nagy valószínűséggel nem lesz ott a piacon elérhető legkedvezőbb ajánlat, így a szükségesnél akár jóval többet is fizethetünk. (Senkinek sem öröm pl. egy 4 éves futamidejű finanszírozás mellett évente mondjuk 30 ezer forinttal többet fizetni.)

Érdemes tehát megfontolni, hogy a CASCO megkötését az Internet segítségével - szélesebb kínálatból választva - Önmagunk intézzük-e! Itt fontos tudni, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére erre jogunk van(!), bár a szalonokban - főként a finanszírozott járművek esetén - sajnos nemegyszer azt állítják, hogy csak az általuk árult CASCO-t tudjuk megkötni, lévén azt fogadja el a finanszírozó.

Új gépjármű vásárlása esetén ezért feltétlenül ajánljuk, hogy tájékozódjon oldalunkon, mert lehet, hogy több tízezer forint felesleges kiadástól kíméli meg így magát.

Használt gépjármű vásárlása előtt - vagy utána is - feltétlenül tájékozódjunk a casco biztosítás megkötésének lehetőségeiről és ne fogadjuk el az első ajánlatot amit a márkakereskedő elénk tesz. Már csak azért se, mert használt autó esetén oldalunk a hagyományos teljes körű CASCO biztosításon túlmenően öreg-autó CASCO-t is kínál, mely termékek további választási és megtakarítási lehetőségeket biztosítanak.

Díjszámító és online szerződéskötő modulunk a fentiekhez minden szükséges segítséget megad.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 03.