Casco biztosítás
Casco biztosítás
Válasszon nálunk olcsóbb casco-t!

Kattintson az egyszerűsített CASCO-ért!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Vegyünk-e CASCO-t a márkakereskedésben?

Autó vásárlásakor a szalonban több dolgot is szeretnének elintézni helyettünk, így a hitelszerződéshez feltétlenül szükséges, de egyébként is ajánlott CASCO biztosítás megkötése is. Kérdés, hogy jó-e ez nekünk?

Casco biztosítás kalkulátor

Válasszon nálunk olcsóbb CASCO-t

Tovább

Olyan szempontból biztos jó, hogy kényelmes, mert az ilyenkor felmerülő sok-sok elintéznivaló közül legalább ennek a terhe lekerül a vállunkról, de anyagilag nem feltétlenül járunk jól. A márkakereskedésekben jellemzően csak az adott kereskedéssel szerződött biztosítók ajánlatai közül választhatunk, amelyek között nagy valószínűséggel nem lesz ott a piacon elérhető legkedvezőbb ajánlat, így a szükségesnél akár jóval többet is fizethetünk. (Senkinek sem öröm pl. egy 4 éves futamidejű finanszírozás mellett évente mondjuk 30 ezer forinttal többet fizetni.)

Érdemes tehát megfontolni, hogy a CASCO megkötését az Internet segítségével - szélesebb kínálatból választva - Önmagunk intézzük-e! Itt fontos tudni, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére erre jogunk van(!), bár a szalonokban - főként a finanszírozott járművek esetén - sajnos nemegyszer azt állítják, hogy csak az általuk árult CASCO-t tudjuk megkötni, lévén azt fogadja el a finanszírozó.

Új gépjármű vásárlása esetén ezért feltétlenül ajánljuk, hogy tájékozódjon oldalunkon, mert lehet, hogy több tízezer forint felesleges kiadástól kíméli meg így magát.

Használt gépjármű vásárlása előtt - vagy utána is - feltétlenül tájékozódjunk a casco biztosítás megkötésének lehetőségeiről és ne fogadjuk el az első ajánlatot amit a márkakereskedő elénk tesz. Már csak azért se, mert használt autó esetén oldalunk a hagyományos teljes körű CASCO biztosításon túlmenően öreg-autó CASCO-t is kínál, mely termékek további választási és megtakarítási lehetőségeket biztosítanak.

Díjszámító és online szerződéskötő modulunk a fentiekhez minden szükséges segítséget megad.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: