Az utóbbi években egyre jobban elterjedt, hogy pénzintézetek az általuk kibocsátott bankkártyákhoz utasbiztosítást is adnak. Ezt tudva sokan nem is gondolnak arra, hogy szükségük lehet ezen kívül is további védelemre, hiszen kaptak már egy utasbiztosítást.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Azonban a bankkártyához kapcsolt utasbiztosítási szerződések az esetek túlnyomó részében a legolcsóbb, és épp ezért a legkevesebb szolgáltatást és a legalacsonyabb limiteket tartalmazó csomagok, sőt, találhatunk olyat is, amely még ezeknél is kevesebbet tartalmaz. Nyilván ezek a szerződések a semminél biztosan jobbak, de egyáltalán nem biztos, hogy az igényeinknek és a szükségleteinknek valóban megfelelnek - már csak azért sem, mert a bankkártya, és a mellé adott szerződés egy főre szól, ami egy családi utazás esetében nyilván nem lehet elégséges.

Mindenkinek, aki rendelkezik a bankkártyája mellé adott utasbiztosítási szerződéssel, azt javasoljuk, hogy szánjon rá pár percet, és tanulmányozza át a biztosítási szerződés szabályzatát, és persze a szolgáltatástábláját is. Így hamar el tudja dönteni, hogy épp esedékes utazásához az abban foglaltak mennyire felelnek meg, és ha szükségét látja, egy további szerződés megkötésével kiegészítheti meglévő biztosítását.

Vissza a lap tetejére