Utasbiztosítás bel- és külföldre
Utasbiztosítás bel- és külföldre
Kössön akár aznapi induláshoz is!

Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatait egyszerűen, pár perc alatt!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Generali Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe (Mondial Assistance)
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt..
UNIQA Biztosító Zrt.
Wáberer Hungária Biztosító Zrt.
Cherrisk by UNIQA
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Érdemes-e megkötni az utasbiztosítást?

Legyen szó akár városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről az utazás legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény azonban rémálommá teheti az utazást. Otthonunktól távol ezeket a helyzeteket kezelni sokkal nehezebb, és nem egy esetben megdöbbentően költséges is lehet. Ezért azt tanácsoljuk, hogy soha ne induljon el külföldre egy megfelelő utasbiztosítás nélkül. A nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz ma már hozzátartozik annak biztos tudata, hogy vészhelyzetben is biztosított a segítség.

Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítási ajánlatok, akár már aznapi induláshoz!

Díjszámítás »

Az utasbiztosítási termékek a biztosítási összegek erejéig állnak helyt - többek között - a sürgős betegségi és baleseti ellátások tetemes orvosi költségeire és az esetlegesen felmerülő jogi költség terén is számíthatunk fedezetükre. Természetesen nem minden utasbiztosítás nyújt egyformán teljes körű fedezetet, sőt még a megegyező elnevezések is különböző szolgáltatásokat takarhatnak.

Sajnos gyakori hiba, hogy az utasbiztosításokkal kapcsolatosan sokan főként a
poggyászbiztosításra gondolnak, holott a poggyászkárok - bár meglehetősen fontosak - legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget jelentenek. Sokkal komolyabb anyagi terhet jelent viszont, ha hazánktól távol megbetegszünk, vagy baleset ér minket... Például egy komolyabb síbaleset után már a helikopteres mentés is milliós költséget jelenthet, de a kórházi kezelés még ehhez képest is sokszorosába kerülhet. A tengeren túl pedig egy viszonylag nem bonyolult kórházi kezelés is szinte hihetetlen végösszegű számlát eredményezhet. A biztosításért fizetendő díj ugyanakkor csak töredéke az egész
utazás összköltségének - és ez az, amin tényleg nem szabad spórolni.

Az utasbiztosítási szerződés birtokában nem csak anyagi helyzetünket érezhetjük biztonságban, de a biztosító assistance-központjától a váratlan helyzetekben valóban értékes segítséget kaphatunk. Az oldalunkon kínált utasbiztosítási szolgáltatások ugyanis olyan, a Föld bármely pontjáról elérhető telefonos segítségnyújtó szolgáltatásokat biztosítanak, melyeken anyanyelvünkön tájékoztatnak bennünket a szükséges teendőkről és a segítség (a biztosítási fedezet) igénybevételének lehetséges módjairól.

A biztosítók kínálata az alacsony határösszegeket és kevés szolgáltatást tartalmazó, de kedvező árú szerződésektől, a minden igényt kielégítő, de értelemszerűen magasabb díjú szerződésekig, széles skálán helyezkedik el. Mi bemutatjuk Önnek a teljes választékot, amelyből segítségünkkel kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár az
utazás előtti napon is, pár perc alatt, bankkártyás fizetéssel, könnyen és biztonságosan megkösse a kívánt szerződést, és így nyugodtan indulhasson külföldre.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 04.