Utasbiztosítás bel- és külföldre
Utasbiztosítás bel- és külföldre
Kössön akár aznapi induláshoz is!

Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatait egyszerűen, pár perc alatt!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Generali Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe (Mondial Assistance)
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt..
UNIQA Biztosító Zrt.
Gránit biztosító
Cherrisk by UNIQA
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Fényképezőgép és társaik és az utasbiztosítás

Külföldi nyaralására ma már mindenki visz magával fényképezőgépet vagy videokamerát, vagy akár mindkettőt, ami viszont a tolvajok elsőrendű célpontja lehet. Mindenkit érdekel, hogy egy ilyen esetben fizet-e a biztosító kártérítést, vagy nem. Portálunkon részletes információkat találhat, hogy melyik biztosító, melyik módozata, mire, és milyen határösszegekig vállalja ezeket a kockázatokat.

Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítási ajánlatok, akár már aznapi induláshoz!

Díjszámítás »

Értelemszerűen az olcsóbb biztosítási csomagok ezek megtérítését eleve kizárják, vagy csak minimális összegig vállalnak rá kártérítési kötelezettséget, de ma már egyre inkább jelennek meg olyan szabályzatok, amelyek a család fényképezőgépére és videokamerájára is megfelelő határösszegeket is tartalmaznak. Szintén részletesen érdemes tájékozódni, ha külföldi útjára laptopot, tenyérszámítógépet, vagy autós navigációra alkalmas készüléket visz magával, mert a feltételek ezeket is változatosan kezelik.

Jellemzően nem térítenek meg az utasbiztosítások ékszereket, gyűjteményeket, művészeti alkotásokat, valódi szőrméket, bélyegeket, hangszereket és fegyvereket sem, de a karórák is gyakran szerepelhetnek a kizárások között. Ha ilyen tárgyak biztosítására van szükségünk, akkor azt a biztosítókkal történő személyes tárgyalás után tehetjük meg.

Fontos tudni, hogy értéktárgyainkat soha ne hagyjuk éjszakára az autóban, és szálláshelyünkre megérkezve is azonnal vegyük ki, különben a biztosítók a feltételek alapján jogosan zárkóznak el az ellopott tárgyak megtérítésétől.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 04.