Utasbiztosítás bel- és külföldre
Utasbiztosítás bel- és külföldre
Kössön akár aznapi induláshoz is!

Hasonlítsa össze több biztosító ajánlatait egyszerűen, pár perc alatt!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Generali Biztosító Zrt.
Genertel Biztosító Zrt.
Groupama Biztosító Zrt.
K&H Biztosító Zrt.
KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe
AWP P&C S.A. Magyarországi Fióktelepe (Mondial Assistance)
Magyar Posta Biztosító Zrt.
SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt..
UNIQA Biztosító Zrt.
Gránit biztosító
Cherrisk by UNIQA
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Tanácsok utasbiztosítás választáshoz

Az utasbiztosítási szerződésekben többfajta szolgáltatást kapunk egyszerre, egy csomagban. Minden utasbiztosítási szerződés tartalmazza betegség vagy baleset esetén az orvosi költségek megtérítését, balesetbiztosítást, és poggyászbiztosítást - persze a választott módozattól függően eltérő tartalommal és eltérő limitösszegekkel.

Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítási ajánlatok, akár már aznapi induláshoz!

Díjszámítás »

A magasabb igényeket kielégítő csomagok több esetben felelősség- és jogvédelmi biztosítási elemeket tartalmaznak (ügyvédi, szakértői költségek, óvadék), valamint további olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, amik egy váratlan helyzetben komoly segítséget jelentenek (ilyen pl. betegségünk esetén a gyermekek hazaszállítása, de akár a káreseménnyel kapcsolatos telefonköltségek megtérítése).

A legfontosabb részelem mindezek közül mégiscsak az orvosi költségek megtérítése. Ha külföldön járunk, és betegség, vagy baleset miatt orvosi kezelésre szorulunk, a számla végösszege megdöbbentően magas lehet. Ezt az összeget egy jó utasbiztosítás fedezi, anélkül viszont az egész család anyagi helyzetét is tartósan megrendítheti egyetlen ilyen eset.

Közeli úti célok esetén talán elégséges lehet a legolcsóbb szerződésekben szereplő 1,5 - 2 - 3 millió forintos limitösszeg, de távolabbi, tengerentúli utazásokra (és főleg az Egyesült Államokba) feltétlenül olyan szerződést válasszunk, amely legalább 20 - 30 milliós limitösszeget tartalmaz, vagy éppenséggel felső korlát nélkül vállalja a költségek megtérítését.

A magasabb színvonalú szerződések természetesen magasabb szolgáltatásokat nyújtanak a poggyászbiztosításon belül a műszaki cikkekre, és a sportolással kapcsolatos kockázatokra is.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 04.