Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Szerződéskötés néhány perc alatt!

Közel 100 utasbiztosítás közül választhat! Biztosítások akár aznapi induláshoz is!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Síelés és egyéb sportok és az utasbiztosítás

Ha külföldi utazásunk célja síelés , snowboardozás, vagy éppen búvárkodás, hegymászás, mindenféleképpen tájékozódjunk előzetesen, hogy melyik biztosító milyen feltételekkel, esetleg kiegészítő modullal vállalja az ebből eredő kockázatokat. Akkor se hagyjuk figyelmen kívül ezt a szempontot, ha nyaralásunk során bungee-jumpingozni, siklóernyőzni (akár csak motorcsónakkal vontatva), barlangászni, raftingolni, vagy egész egyszerűen kerékpározni szeretnénk.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Tovább

A biztosítók két szempontból is korlátozzák az általunk veszélyesnek minősített sportokkal kapcsolatos fedezetvállalást. Ezek közül a fontosabb az, hogy a veszélyes sportokkal, vagy bármely versennyel, de akár csak az edzéssel kapcsolatosan bekövetkezett balesetet kizárnak, vagy külön megkötendő kiegészítő biztosítással vállalnak csak. Portálunkon természetesen ezek az információk is megtalálhatók.

A másik szempont a poggyászbiztosítás oknál merül fel, hogy a sporteszközök vajon biztosítottak-e? Sajnos a biztosítók nagy többsége a sporteszközöket, ezen belül a sí-és a snowboard-felszerelést, a kerékpárt kizárja, vagy csak nagyon alacsony limittel vállalja. Itt is igaz, hogy érdemes áttanulmányozni a portálunkon elérhető információkat, így nem érhet kellemetlen meglepetés.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: