Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Szerződéskötés néhány perc alatt!

Közel 100 utasbiztosítás közül választhat! Biztosítások akár aznapi induláshoz is!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Érdemes-e megkötni az utasbiztosítást?

Legyen szó akár városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről az utazás legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény azonban rémálommá teheti az utazást. Otthonunktól távol ezeket a helyzeteket kezelni sokkal nehezebb, és nem egy esetben megdöbbentően költséges is lehet. Ezért azt tanácsoljuk, hogy soha ne induljon el külföldre egy megfelelő utasbiztosítás nélkül. A nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz ma már hozzátartozik annak biztos tudata, hogy vészhelyzetben is biztosított a segítség.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Tovább

Az utasbiztosítási termékek a biztosítási összegek erejéig állnak helyt - többek között - a sürgős betegségi és baleseti ellátások tetemes orvosi költségeire és az esetlegesen felmerülő jogi költség terén is számíthatunk fedezetükre. Természetesen nem minden utasbiztosítás nyújt egyformán teljes körű fedezetet, sőt még a megegyező elnevezések is különböző szolgáltatásokat takarhatnak.

Sajnos gyakori hiba, hogy az utasbiztosításokkal kapcsolatosan sokan főként a poggyászbiztosítás ra gondolnak, holott a poggyászkárok - bár meglehetősen fontosak - legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget jelentenek. Sokkal komolyabb anyagi terhet jelent viszont, ha hazánktól távol megbetegszünk, vagy baleset ér minket... Például egy komolyabb síbaleset után már a helikopteres mentés is milliós költséget jelenthet, de a kórházi kezelés még ehhez képest is sokszorosába kerülhet. A tengeren túl pedig egy viszonylag nem bonyolult kórházi kezelés is szinte hihetetlen végösszegű számlát eredményezhet. A biztosításért fizetendő díj ugyanakkor csak töredéke az egész utazás összköltségének - és ez az, amin tényleg nem szabad spórolni.

Az utasbiztosítási szerződés birtokában nem csak anyagi helyzetünket érezhetjük biztonságban, de a biztosító assistance-központjától a váratlan helyzetekben valóban értékes segítséget kaphatunk. Az oldalunkon kínált utasbiztosítási szolgáltatások ugyanis olyan, a Föld bármely pontjáról elérhető telefonos segítségnyújtó szolgáltatásokat biztosítanak, melyeken anyanyelvünkön tájékoztatnak bennünket a szükséges teendőkről és a segítség (a biztosítási fedezet) igénybevételének lehetséges módjairól.

A biztosítók kínálata az alacsony határösszegeket és kevés szolgáltatást tartalmazó, de kedvező árú szerződésektől, a minden igényt kielégítő, de értelemszerűen magasabb díjú szerződésekig, széles skálán helyezkedik el. Mi bemutatjuk Önnek a teljes választékot, amelyből segítségünkkel kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár az utazás előtti napon is, pár perc alatt, bankkártyás fizetéssel, könnyen és biztonságosan megkösse a kívánt szerződést, és így nyugodtan indulhasson külföldre.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: