Legyen szó akár városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről az utazás legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény azonban rémálommá teheti az utazást. Otthonunktól távol ezeket a helyzeteket kezelni sokkal nehezebb, és nem egy esetben megdöbbentően költséges is lehet. Ezért azt tanácsoljuk, hogy soha ne induljon el külföldre egy megfelelő utasbiztosítás nélkül. A nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz ma már hozzátartozik annak biztos tudata, hogy vészhelyzetben is biztosított a segítség.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Az utasbiztosítási termékek a biztosítási összegek erejéig állnak helyt - többek között - a sürgős betegségi és baleseti ellátások tetemes orvosi költségeire és az esetlegesen felmerülő jogi költség terén is számíthatunk fedezetükre. Természetesen nem minden utasbiztosítás nyújt egyformán teljes körű fedezetet, sőt még a megegyező elnevezések is különböző szolgáltatásokat takarhatnak.

Sajnos gyakori hiba, hogy az utasbiztosításokkal kapcsolatosan sokan főként a poggyászbiztosításra gondolnak, holott a poggyászkárok - bár meglehetősen fontosak - legrosszabb esetben is csak néhány százezres veszteséget jelentenek. Sokkal komolyabb anyagi terhet jelent viszont, ha hazánktól távol megbetegszünk, vagy baleset ér minket... Például egy komolyabb síbaleset után már a helikopteres mentés is milliós költséget jelenthet, de a kórházi kezelés még ehhez képest is sokszorosába kerülhet. A tengeren túl pedig egy viszonylag nem bonyolult kórházi kezelés is szinte hihetetlen végösszegű számlát eredményezhet. A biztosításért fizetendő díj ugyanakkor csak töredéke az egész utazás összköltségének - és ez az, amin tényleg nem szabad spórolni.

Az utasbiztosítási szerződés birtokában nem csak anyagi helyzetünket érezhetjük biztonságban, de a biztosító assistance-központjától a váratlan helyzetekben valóban értékes segítséget kaphatunk. Az oldalunkon kínált utasbiztosítási szolgáltatások ugyanis olyan, a Föld bármely pontjáról elérhető telefonos segítségnyújtó szolgáltatásokat biztosítanak, melyeken anyanyelvünkön tájékoztatnak bennünket a szükséges teendőkről és a segítség (a biztosítási fedezet) igénybevételének lehetséges módjairól.

A biztosítók kínálata az alacsony határösszegeket és kevés szolgáltatást tartalmazó, de kedvező árú szerződésektől, a minden igényt kielégítő, de értelemszerűen magasabb díjú szerződésekig, széles skálán helyezkedik el. Mi bemutatjuk Önnek a teljes választékot, amelyből segítségünkkel kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár az utazás előtti napon is, pár perc alatt, bankkártyás fizetéssel, könnyen és biztonságosan megkösse a kívánt szerződést, és így nyugodtan indulhasson külföldre.

Vissza a lap tetejére