Portálunkon a teljes hazai utasbiztosítási kínálat elérhető (kivéve POSTA). Egyedülálló módon a módozatoknál nem csak az árat, hanem az Ön igényeinek figyelembevételével az egyes módozatok értékelését is megmutatjuk Önnek.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Biztosításkötéskor először az utazásra vonatkozó kérdéseket kell megválaszolnia (úti cél, utazók száma és életkora), majd eldöntheti, hogy milyen színvonalú szolgáltatásokat kér, és ezek közül mi Önnek a legfontosabb. A következő lépésben már az ajánlatok közül az ár-érték arányuk szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet (semmiképpen nem ajánljuk, hogy csak az ár alapján válasszon!), és ugyanitt talál meg sok fontos információt, amik szintén a választásban segítik Önt (kiemelt részek: fényképezőgép, videó kamera, búvárkodás, stb.).

A szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően, a biztosítás díját pedig dombornyomott bankkártyájával azonnal kifizetheti - szerződött partnerünk rendszerén keresztül - így biztosítása már másnaptól érvényes lehet. Ezután pár perc múlva a kötvény megérkezik Önhöz, amit kinyomtathat, de a Saját mappájában is bármikor, bárhonnan elérhető lesz.

Fontos

A biztosítást kizárólag Magyarország területén, az utazás előtt lehet megkötni! A biztosítás megkötéséhez szükséges az útlevél száma, valamint a szerződéskötéssel egy időben a díj befizetése.

Portálunkon nem köthető biztosítás a külföldön életvitelszerűen élőkre, illetve a külföldön munkát vállalókra.

Vissza a lap tetejére