Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Szerződéskötés néhány perc alatt!

Közel 100 utasbiztosítás közül választhat! Biztosítások akár aznapi induláshoz is!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Tanácsok utasbiztosítás választáshoz

Az utasbiztosítási szerződésekben többfajta szolgáltatást kapunk egyszerre, egy csomagban. Minden utasbiztosítási szerződés tartalmazza betegség vagy baleset esetén az orvosi költségek megtérítését, balesetbiztosítást, és poggyászbiztosítás t - persze a választott módozattól függően eltérő tartalommal és eltérő limitösszegekkel.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Tovább

A magasabb igényeket kielégítő csomagok több esetben felelősség- és jogvédelmi biztosítási elemeket tartalmaznak (ügyvédi, szakértői költségek, óvadék), valamint további olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, amik egy váratlan helyzetben komoly segítséget jelentenek (ilyen pl. betegségünk esetén a gyermekek hazaszállítása, de akár a káreseménnyel kapcsolatos telefonköltségek megtérítése).

A legfontosabb részelem mindezek közül mégiscsak az orvosi költségek megtérítése. Ha külföldön járunk, és betegség, vagy baleset miatt orvosi kezelésre szorulunk, a számla végösszege megdöbbentően magas lehet. Ezt az összeget egy jó utasbiztosítás fedezi, anélkül viszont az egész család anyagi helyzetét is tartósan megrendítheti egyetlen ilyen eset.

Közeli úti célok esetén talán elégséges lehet a legolcsóbb szerződésekben szereplő 1,5 - 2 - 3 millió forintos limitösszeg, de távolabbi, tengerentúli utazásokra (és főleg az Egyesült Államokba) feltétlenül olyan szerződést válasszunk, amely legalább 20 - 30 milliós limitösszeget tartalmaz, vagy éppenséggel felső korlát nélkül vállalja a költségek megtérítését.

A magasabb színvonalú szerződések természetesen magasabb szolgáltatásokat nyújtanak a poggyászbiztosítás on belül a műszaki cikkekre, és a sportolással kapcsolatos kockázatokra is.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: