Utasbiztosítás
Utasbiztosítás
Szerződéskötés néhány perc alatt!

Közel 100 utasbiztosítás közül választhat! Biztosítások akár aznapi induláshoz is!

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Síbiztosítás - online, azonnali induláshoz is

Ma már egyre többen tudják, hogy ha külföldre utaznak, mindenképpen érdemes utasbiztosítást kötni. Nem mindegy azonban, hogy milyen céllal utazunk külfödre, hogy a kinntartózkodás alatt mivel töltjük el az időnket. Nyilván egész más kockázata van annak, ha a tengerparton napozunk, vagy városnézés a program, és megint egész más, ha például síelni vagy snowboardozni megyünk.

Utasbiztosítás kalkulátor

Oldalunkon könnyedén megtalálhatja
az önnek leginkább
megfelelő utasbiztosítást!

Tovább

Az átlagos utasbiztosítások – különböző szinteken – alkalmasak a nyaralásra, országjárásra, de nem alkalmasak, vagy csak korlátozottan a síeléssel együtt járó fokozott és speciális veszélyekre. A biztosítók – felismerve a kárügyek tapasztalatait és a piaci igényeket – sorban jelennek meg síbiztosítás módozatokkal, amelyeket mind a nevükben, mint tartalmukban kimondottan a téli sportok szerelmeseinek ajánlanak.

Ezek a szerződések a magasabb kockázatok miatt értelemszerűen valamivel drágábbak, mint a normál utasbiztosítások , mégsem ajánljuk senkinek, hogy sítúrájára az olcsóbb megoldást válassza. Látszólag ugyan spórolni lehetne vele, de a gyakorlatban inkább felesleges pénzkidobás lenne belőle. A normál utasbiztosítások a síbiztosítás módozatokkal ellentétben pont arra nem fizetnének, vagy csak igen korlátozott mértékben, amik a síelés során jellemzően előfordulhatnak, és így az arra kifizetett – valamivel alacsonyabb – díj végülis a szolgáltatáshoz képest sokkal drágább lenne.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: