Bankszámla
Bankszámla
Ellenőrizze banki költségeit
és váltson kedvezőbbre!

Összehasonlítás és egyszerű bankváltás

Bankok az oldalon
AXA Bank
Budapest Bank
CIB Bank
Erste Bank
FHB Bank
Gránit Bank
K&H Bank
MKB Bank
OTP Bank
Unicredit Bank
Cetelem Bank
Citi Bank
Cofidis Bank
Fundamenta
Ing Bank
Provident
Diákszámla: fizess gyorsan, érintésmentesen! (2/2)

A payWave márka érdekessége, hogy Magyarországon jelen pillanatban egyetlen termék van belőle kibocsátva és ez pont egy diákszámlához kapcsolódik!

Az Erste Bank diákszámlájáról van szó, amely mellett kipróbálhatod a Visa első érintésmentes termékét Magyarországon! Az érzés természetesen azonos lesz a PayPass-szal: a helyszínen fizikai érintés nélkül fizethetsz! Az érintésmentes elfogadást jelölő, mintegy negyed körcikkben egyre terjedő rádióhullámokkal felmatricázott fizetőterminálokhoz néhány centire közelítve a kártyát egyszer csak hallasz egy hangjelzést. Ezzel a fizetés meg is történt. Nem feltétlenül kell elővenned a kártyád, hiszen az pénztárcán, hátizsákon, stb. keresztül is működik. Fontos, hogy ne add át a pénztárosnak, még akkor sem, ha kéri, mert ezzel mindig Neked kell fizetned személyesen!

Bankszámla

Bankszámlát egyszerűen.
Tovább az ajánlatokra...

Ha megtörtént a fizetés, kapsz egy bizonylatot a tranzakcióról, de sem aláírnod, sem PIN kódot megadnod nem kell. Utóbbi csak 5000 Ft-os tranzakciókig érvényes, afelett mindenképpen kell a PIN kód is, biztonsági okokból. Természetesen 5000 Ft alatt is biztonságban vagy: ha ilyen összegben jogosulatlan terhelés történne, a banknak kivizsgálás után kötelessége visszaadni a pénzedet a hatályos törvényi rendelkezések szerint.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: