Bankszámla
Bankszámla
Ellenőrizze banki költségeit
és váltson kedvezőbbre!

Összehasonlítás és egyszerű bankváltás

Bankok az oldalon
AXA Bank
Budapest Bank
CIB Bank
Erste Bank
FHB Bank
Gránit Bank
K&H Bank
MKB Bank
OTP Bank
Unicredit Bank
Cetelem Bank
Citi Bank
Cofidis Bank
Fundamenta
Ing Bank
Provident
Válassza ki új számlavezető bankját egyszerűen!

Ha már megszületett a döntés, hogy bankszámla kell, akár a jelenlegit kívánjuk lecserélni, akár a meglévő mellé nyitni egy másikat, biztosan az jut eszünkbe azonnal, hogy ez mekkora macera lesz!

Először is, tájékozódni kell az interneten, felkutatni a számlavezető bankokat, elolvasni a fórumokat, blogokat, szakportálokat, ki mit ajánl, meg kell nézni a hirdetményeket, összevetni, hogy melyik bank mit kínál és mennyiért.

Bankszámla

Bankszámlát egyszerűen.
Tovább az ajánlatokra...

Ön a Biztosítás.hu-n kettő perc alatt ellenőrizheti, hogy tranzakciói, bankolási szokásainak megadásával melyik a legjobb bankszámla az Ön számára!

A keresési folyamatban minimális mennyiségű adatot kérünk be Öntől a bankolási szokásairól és az adatokat nem tároljuk el. Itt adhatja meg pénzügyi tranzakciós szokásait, illetve testre szabhatja a költségszámítást olyan elemekkel is, mint kér-e papír alapú számlakivonatot, SMS értesítő szolgáltatást, internetbankot, bankkártyát. Ha tudja, viszonyításul megadhatja jelenlegi bankszámláját is. A kalkulátorunk az adatok megadása után kiszámolja, hogy melyik banknál mennyibe kerül egy éves bankköltsége. Az egyes bankok között akkora különbség van, amelyből akár egy belföldi nyaralást is fedezhet. Főleg, ha eddig egy drága bankszámlacsomagban volt.

A listában megtudhatja a bankszámláról szóló legfontosabb információkat és láthatja a számítás részletes eredményeit is. A lista alján testre szabhatja a számítási műveleteket.

Amellett, hogy Ön ezt az ellenőrzést bármikor megteheti, s mindig aktuális adatokat lát, nem merül ki ennyiben a segítségünk. Ha úgy dönt, hogy szeretné igényelni a bankszámlát, akkor ezen igényét jelezni kell a honlapunkon egy egyszerű regisztrációt követően, majd az igénye a kiválasztott bankhoz kerül, akinek a képviselője sorbaállás nélkül, az Ön otthon ában, munkahelyén az Önnek megfelelő időben többletköltség nélkül keresi fel Önt és elintézik a számlanyitást a bankfióktól távol egy kávé mellett. Ha a csoportos beszedéseit is át kívánja hozni, abban az esetben kérjük, készítse majd elő a szolgáltatótól kapott számláit vagy keresse elő a legutóbbi bankszámlakivonatát, ahol a terhelési adatok szintén megtalálhatók. A többit új bankja elintézi majd.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: