Portálunk díjszámító és szerződéskötő rutinját két esetben érdemes használni: bármikor év közben, ha új gépjárművet vásárolunk, valamint november hónaptól a biztosítóváltás időszakában, amikor megtudhatjuk, hogy érdemes-e váltanunk. Ennek megfelelően az év első 10 hónapjában az új kötés, az utolsó két hónapban pedig a biztosítóváltás folyamatába kerülünk - de természetesen ez utóbbi esetben is áttérhetünk az új kötésre.

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kedvező árú kötelező biztosítások
akár már aznapi fedezettel!

Az év végén azonban új szerződés kötése esetében sem érdemes a tárgyévi díjak alapján dönteni, mert a kevés hátralévő idő miatt a fizetendő díjak különbsége csekély, hanem ellenőrizzük le a következő évek díjait, az alapján hozzuk meg döntésünket, majd ezután térjünk át az új szerződés megkötésére.

Portálunkon a biztosításkötési folyamat első felében semmilyen konkrét személyes adatra nincs szükség, kizárólag olyan kérdéseket kell megválaszolni, amelyek a biztosítási díjak kiszámításához szükségesek.

Az alapadatok megadása után azonnal megkapjuk a biztosítók ajánlatait, láthatjuk az éves biztosítási díjakat növekvő sorrendbe rendezve, biztosítóváltáskor pedig még azt is megmutatjuk, hogy a váltással mennyi pénzt takaríthat meg.

Ha kiválasztottuk a biztosítót, akkor a szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, egy általunk e-mailben megküldött meghatalmazást kell majd aláírva visszaküldenie számunkra faxon, hogy az Ön által választott biztosító felé eljárhassunk. A biztosításkötésről rendszerünk ajánlati igazolót küld, ezt a közúton ellenőrzést végző rendőr is elfogadja. A kötvényt pedig a biztosító fogja megküldeni Önnek.

Természetesen a szerződéskötés kapcsán a fentiekről újra tájékoztatjuk és minden egyéb felmerülő kérdésére válaszolunk.

Vissza a lap tetejére