Kötelező Biztosítás
Kötelező Biztosítás
Számoljon és spóroljon nálunk!

Egyszerű összehasonlítás, árgarancia és értékes nyeremények egy helyen.

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Az online kötelező biztosítás kötésről

Portálunk díjszámító és szerződéskötő rutinját két esetben érdemes használni: bármikor év közben, ha új gépjárművet vásárolunk, valamint november hónaptól a biztosítóváltás időszakában, amikor megtudhatjuk, hogy érdemes-e váltanunk. Ennek megfelelően az év első 10 hónapjában az új kötés, az utolsó két hónapban pedig a biztosítóváltás folyamatába kerülünk - de természetesen ez utóbbi esetben is áttérhetünk az új kötésre.

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kedvező árú kötelező biztosítások
akár már aznapi fedezettel!

Tovább

Az év végén azonban új szerződés kötése esetében sem érdemes a tárgyévi díjak alapján dönteni, mert a kevés hátralévő idő miatt a fizetendő díjak különbsége csekély, hanem ellenőrizzük le a következő évek díjait, az alapján hozzuk meg döntésünket, majd ezután térjünk át az új szerződés megkötésére.

Portálunkon a biztosításkötési folyamat első felében semmilyen konkrét személyes adatra nincs szükség, kizárólag olyan kérdéseket kell megválaszolni, amelyek a biztosítási díjak kiszámításához szükségesek.

Az alapadatok megadása után azonnal megkapjuk a biztosítók ajánlatait, láthatjuk az éves biztosítási díjakat növekvő sorrendbe rendezve, biztosítóváltáskor pedig még azt is megmutatjuk, hogy a váltással mennyi pénzt takaríthat meg.

Ha kiválasztottuk a biztosítót, akkor a szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, egy általunk e-mailben megküldött meghatalmazást kell majd aláírva visszaküldenie számunkra faxon, hogy az Ön által választott biztosító felé eljárhassunk. A biztosításkötésről rendszerünk ajánlati igazolót küld, ezt a közúton ellenőrzést végző rendőr is elfogadja. A kötvényt pedig a biztosító fogja megküldeni Önnek.

Természetesen a szerződéskötés kapcsán a fentiekről újra tájékoztatjuk és minden egyéb felmerülő kérdésére válaszolunk.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: