Kötelező Biztosítás
Kötelező Biztosítás
Számoljon és spóroljon nálunk!

Egyszerű összehasonlítás, árgarancia és értékes nyeremények egy helyen.

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Kobe
Mapfre
Mondial
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer
Az online kötelező biztosítás kötésről

Legyen szó akár évfordulós váltásról, akár autóvásárlást követő biztosításkötésről, hasznos, ha ügyeinket kényelmesen, sorban állás nélkül intézhetjük. Portálunkon nemcsak az egyes ajánlatok összehasonlítására, de a kiválasztott kötelező biztosítás megkötésére is lehetőség van, így a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos ügyeinket akár teljes egészében online intézhetjük. Vegyük végig, hogyan zajlik egy kalkulációs folyamat a Biztosítás.hu-n!

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítások
akár már aznapi fedezettel!

Tovább

Portálunkon a biztosításkötési folyamat első felében semmilyen konkrét személyes adatra nincs szükség, kizárólag olyan kérdéseket kell megválaszolni, amelyek a biztosítási díjak kiszámításához szükségesek.

Az alapadatok megadása után azonnal megkapjuk a biztosítók ajánlatait, láthatjuk az éves biztosítási díjakat növekvő sorrendbe rendezve, biztosítóváltáskor pedig még azt is megmutatjuk, hogy a váltással mennyi pénzt takaríthat meg.

Ha kiválasztottuk a biztosítót, akkor a szerződéskötés is teljesen online módon történik, a személyes adatok megadását követően. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, egy általunk e-mailben megküldött meghatalmazást kell majd aláírva visszaküldenie számunkra, hogy az Ön által választott biztosító felé eljárhassunk. A biztosításkötésről rendszerünk ajánlati igazolót küld, ezt a közúton ellenőrzést végző rendőr is elfogadja. A kötvényt pedig a biztosító fogja megküldeni Önnek.

Természetesen a szerződéskötés kapcsán a fentiekről újra tájékoztatjuk és minden egyéb felmerülő kérdésére válaszolunk.

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: