Kötelező Biztosítás
Kötelező Biztosítás
Számoljon és spóroljon nálunk!

Egyszerű KGFB összehasonlítás, online biztosításkötés árgaranciával.

Díjszámítás
Biztosítók az oldalon
AEGON
Allianz
Chubb
Colonnade
DAS
EUB
Generali
Genertel
Groupama
K&H
Köbe
Mapfre
Mondial
Posta Biztosító
Signal Iduna
Union
Uniqua
Waberer

Kötelező biztosítás új gépjárműre

Új jármű vásárlásakor - akár gépjármű, akár nem motoros jármű - a szalonban több dolgot is szeretnének elintézni helyettünk, így a forgalomba helyezéshez feltétlenül szükséges kötelező biztosítás megkötését is. Kérdés, hogy jó-e ez nekünk?

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kedvező kötelező biztosítási ajánlatok, akár már aznapi fedezettel!

Kalkulálok!

Olyan szempontból biztos jó, hogy kényelmes, mert az ilyenkor felmerülő elintéznivaló közül legalább ennek a terhe lekerül a vállunkról, de anyagilag valószínűleg nem járunk jól. A márkakereskedésekben jellemzően csak a velük szerződött biztosítók ajánlatai közül választhatunk, amelyek között - nagy valószínűséggel - nem lesz ott a piacon elérhető legkedvezőbb ajánlat, így a szükségesnél akár két-háromszor is többet fizethetünk.

Érdemes megfontolni, hogy a biztosításkötést magunknak intézzük, mivel így rálátásunk lesz a piacon éppen elérhető összes biztosító ajánlatára. Ez a spórolás mellett kényelmes is, mivel a teljes folyamatot online tudjuk intézni telefonról, tabletről vagy épp a számítógép előtt ülve. A kiküldött dokumentumok éppúgy érvényesek, mintha a biztosító oldalán vagy biztosítási ügynökkel kötöttük volna meg a biztosítást, így a további ügyintézésben sem lesz fennakadás.

A kötelező biztosítást új gépjármű vásárlása esetén úgy is meg lehet kötni, hogy a járműnek még nincs rendszáma. Az átírás során a jármű az alvázszám, motorszám, illetve egyéb adatok alapján egyértelműen beazonosítható lesz, így a forgalmi engedélyszám vagy a forgalmi rendszám hiánya nem okoz problémát. A hiányos adatokat utólag szükséges majd pótolni, erről e-mailben részletes tájékoztatást küldünk ügyfeleink részére a biztosításkötést követően.

Új gépjármű vásárlása esetén ezért feltétlenül azt javasoljuk, hogy tájékozódjon oldalunkon, mert lehet, hogy ezáltal több tízezer forint felesleges kiadástól kíméli meg magát..

Vissza a lap tetejére

Utolsó frissítés dátuma: